De aanmeldingen voor de journalistiekintro van 2019 zijn helaas gesloten.

Ruim 35 jaar is Waltertje al de trotse organisator van de intro voor de opleiding journalistiek in Zwolle. Tijdens deze dagen leer je niet alleen de studentenstad, maar vooral ook je studiegenoten beter kennen. Wat we precies gaan doen blijft een van de bestbewaarde geheimen van de vereniging. Wil je echter meer weten over hoe we jou de beste start van je studie geven, dan zit je op deze pagina goed. Maar maak je geen zorgen, deze journalisten kan je op hun woord vertrouwen: elk jaar schrijven we weer geschiedenis! Hopelijk zien we je op 24 augustus!

                     – Het bestuur van Waltertje

Meer weten?

We weten als geen ander hoe het gaat met nieuwsgierige journalisten, vanzelfsprekend heb je vragen over de intro. Check in ieder geval de paklijst en zorg dat je alles op tijd hebt. Nog niet tevreden over de informatievoorziening? Dan kun je een kijkje nemen in onze FAQ waar we de meest gestelde vragen behandelen. Ook voor zorgzame en nieuwsgierige ouders hebben we een plek ingericht voor meer informatie.

Meedoen aan de intro doe je niet alleen met je studiegenoten, het feest vier je ook met Walters, Willie’s,
Free-Willie’s en het Mediateam. Met dewiewat? Lees hier meer over ons introteam!

Als journalistiekverenging zijn we op bijna alle sociale platformen te bereiken. Check dus in aanloop naar de intro vooral onze Facebook, Twitter of Instagram voor de nodige updates.