Bestuur

Het bestuur bestaat uit zeven leden van Waltertje. Deze zeven leden zijn een jaar lang intensief bezig met de vereniging. Dit houdt in dat ze elke week vergaderen en constant bezig zijn met het besturen en leiden van de vereniging. Verder onderhoudt het Bestuur de verschillende externe contacten. Deze contacten zijn bijvoorbeeld het SOOZ (Studentenoverleg orgaan Zwolle), en het VOZ (Voorzittersoverleg Zwolle).

Het bestuur van Waltertje komt vaak bijeen om het vastgestelde beleid uit te voeren en de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Zij is tevens de controlerende factor binnen de vereniging. Ook organiseert het bestuur introductie en hebben ze de algehele leiding tijdens de intro.

Benieuwd wie er in de voorgaande besturen zaten? Klik hier.

Voorzitter
VoorzitterRomée Scholten
Schrik niet, zoals velen wel doen als ze Romee zien lopen, want onder haar zwarte haren, zwarte eyeliner en zwarte outfit zit eigenlijk een heel lief meidje. Haar uitstraling is die van een chick die nergens bang voor is, wat goed is voor een voorzitter. Want in het studentenleven van Zwolle kun je best wat spannende dingen tegenkomen. Maar dat schrikt onze Romee niet af. Als een echte zwarte magica betovert ze alle andere verenigingen van Zwolle met haar charmes. Maar ookal doet ze stoer, wees niet bang. Ooit was ze namelijk pornoblond en ze bijt niet, dat kan niet met zulke kleine tanden.
Secretaris
SecretarisElske Muis
Typen, typen, typen. Zo zien de meeste vergaderingen er voor onze secretaris uit. Dat kan nog wel is verdomde lastig zijn met de lange verhalen van onze heerlijke internus. Toch kan Elske haar mening er gelukkig ook nog tussendoor drukken, want deze fijne meid staat stevig in haar schoenen. De agenda en de mailtjes bijhouden vallen ook binnen Elske haar vakgebied en dat kan potverdorie nog wel is superdruk zijn als frisse eerstejaars op de opleiding. Deze fitgirl is vaak bezig met goed eten en bewegen, toch gaat een McWrappie of een chocoladereep met butterscotch er altijd wel in.
Vicevoorzitter
VicevoorzitterLaura Luitjes
Los bij de NOS, genie op de studie en beuken in de keuken: de grote kleine Laura produceert geen misbaksels. Haar interesses staan geraamd op slapen, eten en een flink potje fangirlen. Hulkie, Justin of toch maar gewoon een kat? Uiteindelijk zegeviert de Drentse nuchterheid altijd (zolang je maar geen shotjes inschenkt). Een lieve lach met een gewelddadig randje, toch staat ze altijd voor je klaar. Haar gezicht kleurt soms bij haar vest, maar Laura is van dit bestuur duidelijk de vuurrode kers op de taart.
Penningmeester
PenningmeesterBritte Top
Britte Top, kersverse penningmeester, aan haar naam zal het niet gaan liggen dit jaar. Ze is een top wijf met een klein gouden hartje, even goud als haar dikke bos krullen. Met twee vingers in haar neus (of twee biertjes in de hand) is ze met de cijfertjes aan de slag. Ze is daarom ook niet vies van een factuurtje hier of een betaalverzoekje daar. Dus be aware, misschien krijg jij binnenkort wel zo’n leuk mailtje van deze topper.
Externe Zaken
Externe ZakenKaziwa Nedjabat
Onze nieuwe externus Kaziwa is van alle markten thuis. Zo heeft ze haar eigen bedrijfje, maar socializet ze er daarnaast ook nog voor Waltertje op los. Make-upje aanbrengen hier, feestje daar, het zal je niet ontgaan zijn maar Kaziwa is een echte business woman. Met haar mooie lange haren en onschuldige lieve glimlach wind ze je zo om haar vinger. Maar pas op, wanneer je haar naam verkeerd schrijft heb je de poppen aan het dansen.
Interne Zaken
Interne ZakenFrank Keijzer
Deze harde werker is kritisch en komt met de gekste ideeën om Waltertje creatief en vernieuwend te houden. Andere bestuursleden moeten hem soms op de grond houden en werpen hun realistische blik op de wilde plannen van deze jonge Flevolander. Deze jongen is heel erg lief en is daarom als internus een vriend van allen. Kom vooral naar hem toe als je iets kwijt wilt. Hij is verzorgend, geïnteresseerd en heeft het hart voor Waltertje op de goede plek zitten.
Algemene Zaken
Algemene ZakenSebastiaan Vaca
Seb, Bas, Sebas of gewoon voluit Sebastiaan. Maar waag het niet om hem Bastiaan te noemen. Deze man met vele namen is lief, zorgzaam en vooral heel getalenteerd. Pas maar op want voordat je het weet ben je in een van zijn gitaarsessies beland en luister je uren naar zijn gezang. Zijn Franse nationaliteit verkast in het oosten van Nederland zorgt voor de perfecte mix van taal. Hij kan niet zo goed tegen weinig slaap maar probeert elk moment van de dag zijn energie eruit te gooien om mensen aan het lachen te krijgen of plezier met ze te maken. Perfect als algemeen bestuurslid.