Bestuur

Het Waltertje bestuur bestaat uit zeven leden. Zij zijn een jaar lang intensief bezig met de vereniging. Dit houdt in dat ze elke week vergaderen en constant bezig zijn met het besturen en leiden van de vereniging. Verder onderhoudt het Bestuur de verschillende externe contacten. Deze contacten zijn bijvoorbeeld het SOOZ (Studentenoverleg orgaan Zwolle), de andere studie- en studentenverenigingen en het VOZ (Verenigingen Overleg Zwolle).

Het bestuur van Waltertje komt vaak bijeen om het vastgestelde beleid uit te voeren en de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Zij is tevens de controlerende factor binnen de vereniging. Ook organiseert het bestuur de introductie en hebben ze de algehele leiding tijdens deze intro.

Benieuwd wie er in de voorgaande besturen zaten? Klik hier.

Bestuur van 2022
Annick Götte

Annick Götte

Voorzitter

Annick is ook dit jaar weer blij en van de partij, maar dit keer als voorzitter! Bij haar leiderschap krijg je gratis een tongval cadeau, want één ding is zeker: niemand gaat dit jaar de bestuursnaam goed uitspreken. Was het nou Gutte, Goette, Gotte of Góöøõte? Niemand die het weet, maar het mag de pret niet drukken. Met veel liefde voor Waltertje gaat Annick met haar zes medebestuurders een mooi jaar in elkaar zetten. En hoewel je soms makkelijk over die 1 meter 63 heen kijkt, zit er nog aardig wat lef en daadkracht in dat kleine lijf. Ook staat ze altijd open voor een leuk gesprek of een Long Island Iced Tea.

Elsa Warring

Elsa Warring

Vice-voorzitter

Een nieuw jaar betekent een nieuwe functie! Vorig bestuursjaar heeft deze sociale duizendpoot de functie van algemenus bekleed en dit jaar gaat Elsa de functie van vicevoorzitter vervullen. Deze vrolijke en gezellige meid kan heel veel verschillende dingen tegelijk. Niet alleen voor blijheid en lol kun je bij haar terecht, maar ook voor serieuze zaken. Mensen helpen doet ze graag en dit is één van haar kernkwaliteiten. Elsa staat altijd voor iedereen klaar met goede adviezen en is een betrouwbare factor. Haar hobby’s zijn kletsen, lachen, LP’s verzamelen en bezig zijn met muziek. Dit jaar wordt een top bestuursjaar met deze energieke, praatgrage, maar hardwerkende stuiterbal.

Amber Migo

Amber Migo

Secretaris

Nog maar net lid, maar dat mag de pret niet drukken. Amber Migo in het bestuur als secretaris. Te herkennen aan een muts en een kleine lengte. Met een shotje hier een shotje daar zijn de avonden niet kort en worden de feestjes leuker. Drukke agenda’s maakt de functie juist leuk, want van stilzitten krijgt ze het benauwd. In haar vrije tijd is ze al veel bezig met het schrijven van letters achter elkaar om er goed lopende zinnen van te maken. Dus dat notuleren wordt een makkie.

Jonatan McGivern

Jonatan McGivern

Penningmeester

Waltertjes’ nieuwe penningmeester kijkt vaak de kat uit de boom. Als die kat eenmaal de boom uit is, neemt hij echter meteen geen blad meer voor de mond. Of het dan gaat over muziek, politiek, films of welk onderwerp er ook maar voorbijkomt, Jonatan staat klaar om er zijn ongezouten mening over te geven. Verder is hij een uitmuntende planner en erg perfectionistisch, goede eigenschappen voor een penningmeester. Dat het nakomen van die planningen vaak lastiger blijkt laten we maar even achterwege.

Kyra Delemarre

Kyra Delemarre

Externe Zaken

Sociaal, spontaan en enthousiast, met deze Brabantse is het nooit saai. Kyra is altijd in voor een borrel, kletst de oren van je kop en op een feestje staat ze binnen no-time op de bar. Maar vergis je niet, ze is ook een echt werkpaard en heeft aan doorzettingsvermogen geen gebrek. Na een jaar comcie en twee jaar in het groen op de intro, mag ze nu vol trots de rol van externus bekleden in het rood. Met gezelligheid, warmte en vooral heel veel liefde voor Waltertje draagt ze dit jaar de vereniging uit. Ze zet hierbij integriteit altijd op de eerste plaats.

Rowan Geleijnse

Rowan Geleijnse

Interne Zaken

Op een feestje mag hij zich dan doorgaans presenteren als extravert lallende paradijsvogel, in een vergadering komt zijn Drentse boerenverstand en nuchterheid als een feniks uit de as naar boven. Dit jaar volgt ervaren Waltertje-lid Rowan de vier commissies op de voet in zijn rol als internus. Hij is een steunpilaar, doorgeefluik en vergadertijger. Maar waar Rowan is, wordt tussen de bedrijven door ook voldoende gelachen. Hij belooft de leden dit bestuursjaar dan ook te voorzien van topservice met een lach en commissies die functioneren als een geoliede machine.

Marije Kruithof

Marije Kruithof

Algemene Zaken

Komt net kijken, maar dat is een specialiteit van Marije: in het diepe gegooid worden. Als eerstejaars student en twee maanden Waltertje-lid, is het bestuur een grote zet. Toch is de rol algemenus Marije op het lijf geschreven door haar behulpzame aard. Waar haar medebestuursleden tekort komen, pakt zij het met liefde op. Diezelfde liefde deelt ze graag aan alle leden van Waltertje. Zo kan je altijd bij Marije terecht voor een serieus, maar ook luchtig gesprek.

Annick Götte

Annick Götte

Voorzitter

Amber Migo

Amber Migo

Secretaris

Elsa Warring

Elsa Warring

Vice-Voorzitter

Jonatan McGivern

Jonatan McGivern

Penningmeester

Kyra Delemarre

Kyra Delemarre

Externe Zaken

Rowan Geleijnse

Rowan Geleijnse

Interne Zaken

Marije Kruithof

Marije Kruithof

Algemene Zaken