Bestuur

Het bestuur bestaat uit zeven leden van Waltertje. Deze zeven leden zijn een jaar lang intensief bezig met de vereniging. Dit houdt in dat ze elke week vergaderen en constant bezig zijn met het besturen en leiden van de vereniging. Verder onderhoudt het Bestuur de verschillende externe contacten. Deze contacten zijn bijvoorbeeld het SOOZ (Studentenoverleg orgaan Zwolle), de andere studie- en studentenverenigingen en het VOZ (Verenigingen Overleg Zwolle).

Het bestuur van Waltertje komt vaak bijeen om het vastgestelde beleid uit te voeren en de dagelijkse gang van zaken te bespreken. Zij is tevens de controlerende factor binnen de vereniging. Ook organiseert het bestuur introductie en hebben ze de algehele leiding tijdens de intro.

Benieuwd wie er in de voorgaande besturen zaten? Klik hier.

Voorzitter

Britte Top
2019/2020 wordt een Top jaar met een Top bestuur en een Top voorzitter. Dit alles te danken aan de naam van onze voorzitter. Vorig jaar als penningmeester al niet te stoppen maar dit jaar neemt ze een nog grotere verantwoording op zich. Als voorzitter moet Britte onze externus onder de duim zien te krijgen, samen met het bestuur de vereniging bij elkaar houden en Waltertje nog beter op de kaart zien te zetten. Aan motivatie en liefde voor de vereniging zal het niet liggen bij deze blonde schoonheid. Maar mocht je haar vragen om ‘s ochtends vroeg wat voor je te doen, geef haar dan eerst een grote kop koffie om op krachten te komen.
voorzitter@waltertje.nl

Secretaris

Serra Ozum
Onze nieuwe typmiep is Serra Ozum. Serra is de enige eerstejaars in bestuur Top, maar kan makkelijk bijblijven door haar snelle reacties en is zeker niet op haar mondje gevallen. Notuleren, mailtjes beantwoorden en actie lijstjes aanvullen kan ze als de beste en dat is maar goed ook met zo’n stelletje druktemakers bij elkaar. Het bijhouden van Boy zijn praatjes tijdens de vergaderingen zijn namelijk een echte klus die Serra als geen ander aanpakt. Het oplopen van een studievertraging vind Serra ook niet erg, want zolang ze een gezellig tijd kan hebben binnen Waltertje is ze al blij. Een tripje naar Turkije, een bezoek aan de bios of een extra productie maken voor school kan er nog wel bij, zolang het maar in die agenda staat. Gelukkig voor ons beheert Serra die zelf.
secretaris@waltertje.nl

Vice-voorzitter

Elske Muis
Nieuw jaar, nieuwe functie. Dit jaar gaat Elske de functie van vicevoorzitter vervullen. Als er iemand altijd alles netjes op orde heeft is dat Elske. Een jaar als secretaris heeft dit alleen maar bevorderd, kwaliteiten zoals overzicht houden en plannen zijn dingen waar Elske zich inmiddels mee kenmerkt. Van alles op de hoogte zijn is bijna vanzelfsprekend bij deze chick. Als vicevoorzitter gaat Elske Britte ondersteunen en met haar behulpzaamheid zal dit geen enkel probleem zijn. Ze staat altijd voor iedereen klaar maar is ook altijd eerlijk, waardoor het geen probleem zal zijn Britte waar nodig even terug te fluiten. Los van al deze serieuze zaken ben je voor gezelligheid ook aan het juiste adres. Neem een rood wijntje mee en je lacht je de ballen uit je broek.
vicevoorzitter@waltertje.nl

Penningmeester

Kathy van Maaren
Kathy van Maaren is dit jaar de nieuwe penningmeester van Waltertje. Nu ze in haar tweede jaar van de opleiding zit is ze toe aan een nieuwe uitdaging. Die uitdaging werd de portemonnee van Waltertje beheren. Vanaf nu zullen de facturen dus van haar komen en zal zij iedereen herinneren te betalen. Om verder te zorgen dat alle Waltertje-activiteiten blijven bestaan houdt Kathy de begroting in de gaten. Kathy heeft geen blad voor haar mond en in combinatie met haar gedrevenheid en enthousiasme zal een rol binnen het bestuur geen enkel probleem zijn. Naast serieuze zaken kan je met Kathy ook altijd lachen. In één gesprek komen vier verschillende accenten voorbij vliegen en trekt zij regelmatig een gekke bek om haar verhaal goed over te brengen.
penningmeester@waltertje.nl

Externe zaken

Boy de Haan
Boy heeft een vlotte babbel, letterlijk en figuurlijk. Dat maakt hem soms moeilijk te volgen. Hij is dan ook een man van veel woorden. Maar dit maakt hem uitermate geschikt als externus voor studievereniging Waltertje. Door te praten, te praten en nog meer te praten hoopt hij een netwerk om onze vereniging heen te bouwen. Maar dit studiejaar is het erg belangrijk dat er weer warme banden worden opgebouwd met andere studie- en studentenverenigingen in Zwolle. Hier wil Boy keihard aan gaan werken. Gelukkig voelt hij zich al thuis in het studentenleven in Zwolle en is hij niet vies van een borrel.
externus@waltertje.nl

Interne zaken

Ivo Spijkers
De nieuwe internus is een echt mensenmens. Hij staat met zijn Brabantse gezelligheid altijd klaar om met Jan en alleman een praatje te maken. Daarnaast zal hij altijd helpen waar nodig, wees daarom vooral niet bang om hem aan te spreken. Als internus wordt Ivo verantwoordelijk voor de communicatie tussen de commissies en het bestuur, een taak die hem dus als gegoten zit. Hij is niet op zijn mondje gevallen en vindt eerlijkheid een van de belangrijkste dingen. Ivo zal geregeld gevraagd of ongevraagd zijn mening geven. Omdat hij altijd op tijd is en alles op een rijtje heeft is hij een goede aanvulling op bestuur Top.
internus@waltertje.nl

Algemene zaken

Fleur Rutenfrans
Een warhoofd met een duidelijke planning; dat is onze nieuwe algemenus. Mocht je haar op school zien met een verwarde blik in haar ogen; vat het niet verkeerd op. Dit is Fleurs poker face, want eigenlijk heeft ze te allen tijde alles picobello in orde. “Ik krijg stress van stress” is haar motto, dus is Fleur qua plannen en regelen er altijd vroeg bij. En dat mag ook wel bij Waltertje waar het soms niet a