Het Team

De mensen in het blauw zijn de Willies en tijdens de intro zijn het de groepsbegeleiders. Elke groep krijgt een Willie en hij of zij blijft ook vier dagen lang bij je. Willies zijn misschien wel de leukste mensen die er zijn. Tenminste, dat zeggen ze altijd zelf tegen de andere teamleden. Wat wij wel van ze weten: hun ongeremde enthousiasme en energie maakt het dat elke intro een waar feest is.

Demi Blom
Demi Blom
Het leven voor Demi is als een paar rollende dobbelstenen. Het valt goed, het valt slecht: maar genieten doet ze altijd. Een biertje hier, Lazarus daar. Het zou bijna flauw zijn om te zeggen dat ze uit Brabant komt. Het enige dat sappiger is dan haar gevulde Waltertjehart, zijn haar fantastische hamburgers. Wil je deze Willie echt tevreden houden, koop dan een zakje Japanse mix voor haar. Ben je wel van een klein beetje minder praten en een tikkeltje meer actie? Dan ga je met Demi een onvergetelijke intro tegemoet.
Diego Kemps
Diego Kemps
Groeimaatje, Kleegaatje of Spanjaard. Pillie, Dingo of Kempi. Hoe Diego deze week ook door het leven zal gaan, na de introwinst van voorgaande jaren ben je bij hem altijd van succes verzekerd. Misschien zie je van buiten een harde jongen vol stijl, maar die gedachte vliegt met zijn vele waaiers zo over: met Diego ben je altijd goed te pas. Geniet zo lang mogelijk van hem, want vanaf september gaat deze hombre dan toch echt zijn roots opzoeken in Madrid. Hij brengt je na de intro niet thuis, maar waarschijnlijk krijg je wel een snoepzakje.
Eva Heijne
Eva Heijne
Met gepaste nonchalance weet deze rockster-in-wording elke avond om te toveren tot een feest. Kijk wel uit voor haar babbeltruc, voor je het weet hangt een van haar kunstwerken in je kamer. Ondanks dat deze artiest uit ‘Stakka City’ komt, lijkt ze goed terecht te zijn gekomen… Al kan ze als het glad is nog wel eens een bord voor haar kop hebben. Hoewel Eva over een paar weken weer door het leven gaat als 3FM-chickie, maakt ze eerst van haar groepje een vriendenteam. En niet onbelangrijk: Eva’s heupen liegen nooit.
Jessie Steenhuis
Jessie Steenhuis
Jessie is een spontane en gezellige meid met een goed humeur, zelfs in de ochtend. Ze is altijd te porren voor een fuifje en zelfs wanneer die er niet is maakt ze er wel een. Ondanks dat ze niet vies is van lekker gek gaan op een feestje, zal ze altijd het fatsoen hebben om op iedereen te letten en zelf nooit helemaal naar de getver te gaan. Jessie is een Zwollenaar in hart en nieren dus mocht je tijdens je komende studentenjaren nog tips willen hebben over dit mooie stadje aan de IJssel, dan kun je bij haar terecht!
Kathy van Maaren
Kathy van Maaren
Dit is Kathy en zij zit vanaf september in het tweede jaar. Ze woont net op kamers in Zwolle en ze heeft veel zin om de stad nog beter te leren kennen tijdens de intro. Kathy is spontaan, zorgzaam en ze zegt wat ze denkt. Als je bij haar in het introgroepje komt, is het belangrijk dat je veel lol maakt maar ook goed luistert. Kathy houdt er niet van als mensen het niet naar hun zin hebben en ze zal iedereen proberen op de dansvloer te krijgen. Ze houdt van gezelligheid en is bijna nooit chagrijnig. We zullen zien wat weinig uren slaap met haar zullen doen tijdens de intro.
Martijn Driessen
Martijn Driessen
Als je zegt feestje, dan zeg je Martijn. Of het nou in Zwolle, Apeldoorn of aan de Spaanse kust is, op elk feest kom je deze 19-jarige vent tegen. Gelukkig heeft Martijn wel meer diepgang dan alleen bier en is zijn karakter perfect om jou straks te verzorgen! Zo kun je lekker met hem kletsen over van alles en nog wat (zo groot is zijn algemene kennis), lachen over gekke dingen én is hij het perfecte maatje om over vervelende dingen te praten; Martijn laat je je zo weer goed voelen. Deze enthousiaste Hollander zit niet graag stil en hij kijkt er onwijs naar uit om jou straks onder z’n hoede te nemen, ziet hij jou daar?
Liz Vermeulen
Liz Vermeulen
Lizje, Linz Verpeulen of Moeder Natuur. Deze Willie geeft niet alleen om Waltertje maar ook om de wereld. Niet schrikken als ze zich opeens voor je neus dubbelvouwt, ze is zo yogi-girl dat ze overal in kleermakerszit neerstrijkt. Als je haar niet ziet, zit ze dus waarschijnlijk op de grond. En als je haar niet hoort, is ze geheid een stuk groente aan het eten. Je kunt bijna geen slechte indruk op haar maken, behalve door je afval te laten slingeren. Ze denkt (te) veel na over het leven en kan je altijd een gepaste stretchoefening geven. Deze dame is je absolute go-to-girl voor een knuffel. Maar pas op, want ondanks dat ze heel lief kan kijken is ze alles behalve onschuldig.
Jesse Nijmeijer
Jesse Nijmeijer
Als superboer gaat Jesse door het leven. Maak dan ook geen grappen over de degradatie van het afgelopen seizoen, hij heeft er namelijk wel een vrijwillige baan aan overgehouden als redacteur: wat een journalistiek opleiding wel niet kan brengen! In tegenstelling tot de rest van de studenten is Jesse juist slechter geworden in stappen. Hij is vaak eerder thuis de laatste tijd, maar dat komt misschien ook wel aan het hoge tempo van de versnaperingen die worden weggewerkt. Even wennen dus. Gelukkig doet adrenaline wonderen tijden de introweek. Ohja, hij is ook nog eindredacteur van Uitgelicht. Dus wil je een alvast een streepje voor bij de auditie: een biertje kan genoeg zijn.
Eline Rotmensen
Eline Rotmensen