De Commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is onder leiding van voorzitter Helen van Wincoop hét hart van alle activiteiten binnen Waltertje. Een club van plusminus tien leden vergadert iedere twee weken om de tofste, dikste en doldwaze activiteiten voor ons te organiseren. Zij zijn het meesterbrein achter de spelletjes reeks ‘het Waltoernooi’, de afterintro en menig themafeest. 

Houd jij van een biertje, gezelligheid, organiseren en FEEST: dan is dit dé commissie voor jou! Stuur een mailtje naar Helen via activiteiten@waltertje.nl.  

Communicatiecommissie

Je hoeft maar in je zoekbalk ‘Waltertje’ in te typen en alles wat je ziet is gemaakt en bedacht door deze commissie! De website, de sociale media-accounts (zelfs TikTok), video’s, foto’s… De communicatiecommissie weet er wel raad mee. Onder leiding van voorzitter Marijn Joop en zijn getalenteerde team word je non-stop op de hoogte gehouden van het laatste Walternieuws! 

Houd jij van schrijven, filmen, monteren of fotograferen? Stuur dan zeker een mailtje naar Marijn via comcie@waltertje.nl

Jaarboekcommissie

Deze gloednieuwe commissie maakt, zoals de naam al doet voorspellen, het jaarboek! De mooiste momenten van het jaar worden magistraal uitgelicht in een prachtig boek. Iets wat natuurlijk niet mag ontbreken in je studentenleven. Onder leiding van Britte Top schrijft de jaarboekcommissie de teksten, verzamelt en maakt foto’s en zij verzorgen de vormgeving van het jaarboek! 

Lijkt dit je wat? Of heb jij te gekke ideeën voor in het jaarboek? Stuur dan een mailtje naar Britte via jaarboek@waltertje.nl.

Commissie Uitgelicht

Uitgelicht is een commissie van Waltertje die mega vette gastcolleges organiseert voor een groot publiek. Ieder jaar worden de grootste namen uit de journalistiek uitgenodigd om zo onze studenten enthousiast te maken voor het vak. Met vier grote uitzendingen op Windesheim en vier gastcolleges in de kroeg is het een druk, maar leerzaam jaar voor de eerste- en tweedejaars studenten! Onder leiding van Ilona van der Hoek leer je de fijne kneepjes van het vak door mee te helpen bij de uitzendingen. Alles wordt namelijk door ons zelf geregeld: van camera tot presentatie tot techniek. 

Bekijk Uitgelicht op Facebook of Youtube.

Klinkt dit als muziek in je oren of heb jij toffe ideeën? Stuur Rik Pepijn een mailtje via uitgelicht@waltertje.nl