Commissies

Binnen Waltertje zijn er drie commissies die het bestuur actief ondersteunen.

Activiteitencommissie

Onder de enthousiaste leiding van Eline Rotmensen is dit het hart van alle activiteiten binnen Waltertje. De feesten, het gala en de rest van de doldwaze avonturen van de vereniging worden hier uitgedacht en geregeld.
Heb je ideeën voor iets leuks of wil je meehelpen binnen de activiteitencommissie? Stuur een mailtje naar Eline via activiteiten@waltertje.nl.

Communicatiecommissie

Deze site, de sociale media-accounts, verslagen, blogs en journaals… Allemaal bijgehouden door de communicatiecommissie. Onder leiding van Eva Heijne en haar fantastische team word je op de meest gevarieerde wijze op de hoogte gehouden van het laatste Walternieuws.
Wil je meehelpen of heb je ook een leuk idee om Waltertje te promoten? Stuur dan een mailtje naar Eva via comcie@waltertje.nl.

Commissie Uitgelicht

Uitgelicht is een commissie van Waltertje die gastcolleges organiseert voor een groot publiek. Door grote namen uit de journalistiek uit te nodigen proberen we studenten enthousiast te maken voor het vak. Onder leiding van Martijn Driessen leer je als commissie zelf ook ontzettend veel van de gastcolleges. Alles wordt namelijk door de studenten zelf geregeld: van techniek tot presentatie. Wil je meedenken? Stuur een mailtje naar Martijn via uitgelicht@waltertje.nl.